0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Ćiro bi rado vodio reprezentaciju Srpske

Objavljeno: 17.04.14 u 09:49

Trener fudbalera Slobode iz Tuzle, legendarni stručnjak Miroslav Blažević, rekao je da bi mogao da vodi reprezentaciju Republike Srpske na prijateljskoj utakmici protiv selekcije Srbije, u septembru u Banjaluci.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ja sam sportista i ja to gledam samo sa sportske strane. Ne vidim ništa sporno u tome da vodim reprezentaciju Republike Srpske. Još ako bi me moj prijatelj Milorad Dodik pozvao, verujte da mi ne bi bilo mrsko da se nađem u toj ulozi“, izjavio je Blažević za portal Klix.sport.

Tokom bogate karijere 79. godišnji Blažević do sada je, pored brojnih klubova, vodio četiri nacionalne reprezentacije, Švajcarsku, Hrvatsku, Iran i Bosnu i Hercegovinu.

Ranije danas predsednik FS RS Mile Kovačević potvrdio je da je posle konsultacija sa Fudbalskim savezom Srbije dogovoreno da se prijateljska utakmica između reprezentacija Republike Srpske i Srbije odigra 4. septembra u Banjaluci.

Ta utakmica biće odigrana uz saglasnost FS BiH, kao i uz saglasnost Evropske fudbalske unije (UEFA) i Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Kako je ranije najavljeno, selekciju Republike Srpske predvodiće Željko Buvač, asistent Jirgena Klopa u Borusiji iz Dortmunda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter