0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda bez Katića i Radenovića dobila Megu, Bobi opet sjajan (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 16.04.14 u 21:44

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Mega vizuru u Hali sportova na Novom Beogradu u okviru trećeg kola Superlige rezultatom 89:76.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon ove pobede crveno-beli imaju skor 3-0, dok je ovo drugi poraz za ekipu Dejana Milojevića. Crveno-beli su zbog povreda igrali bez Raška Katića i Ivana Radenovića, dok kod Mega vizure nije bilo Vasilija Micića.

Od samog početka Zvezda je bila u vođstvu, imala je početnih 7:0. Mega je tokom meča uspevala da se vrati u egal, ali je u tim trenucima ekipa Dejana Radonjića uspevala da odigra jaču odbranu i poenima iz tranzicije vrati prednost.

Najefikasniji igrač utakmice bio je centar crveno-belih, inače bivši igrač Mege, Boban Marjanović sa 21 poenom i 15 skokova (indeks 37), Zvezdini Amerikanci ubacili su po 14, a Nelson je dodao devet asistencija. Tadija Dragićević meč je završio sa 12, a Luka Mitrović sa 10 poena.

Kod Mega vizure Novica Veličković imao je 17 poena i sedam skokova, Varda je ubacio 15, a Dangubić 13, a po deset su dali Miljenović i Jokić.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter