0
Evropske lige

Sitiju izmiče titula, a ‘karamelama’ Liga šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.14 u 23:11

Večeras su odigrane dve zaostale utakmice engleske Premijer lige, a favorizovani Mančester siti i Everton nisu zabeležili pobede.

negredo-siti-cska

U veoma važnoj utakmici u borbi za titulu Mančester siti odigrao je 2:2 sa poslednjeplasiranim Sanderlendom. Četiri kola do kraja “građani“ uz utakmicu manje, kasne za prvoplasiranim Liverpulom šest bodova, a za Čelsijem koji je ne drugom mestu četiri boda.

Junak Sanderlenda je Konor Vikam koji je dao dva gola i tako doneo bod kakve takve nade Sanderlendu.

Fernandinjo već u drugom minutu iskoristio asistenciju Aguera za 1:0. Ipak, u drugom poluvremenu gosti su preokrenuli za 10 minuta, najpre u 73. Vikam je doneo izjednačenje u 83. minutu bilo je 2:1. Ipak, bod domaćima doneo je Samir Nasri, u 88. minutu, posle velike greške golmana Manonena.

Everton je ispustio priliku da potisne Arsenal sa četvrte pozicije. “Karamele“ su poražene od Kristal Palasa sa 3:2 na svom “Gudisonu“.

Pančon i Dan su doneli lepih 2:0 za Kristal Palas u 49. minutu. Nejsmit je u 61. minutu smanjio, ali je ponovo Palas imao dva gola prednosti posle udarca Džeroma. Do kraja meča, Miraljas je samo uspeo da smanji rezultat.

Premijer liga:
Everton – Kristal Palas 2:3
Mančester siti – Sanderlend 2:2

PL  yaostalo

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter