0
Fudbal

‘Orlovi’ gostuju u Banjaluci 4. septembra

Objavljeno: 16.04.14 u 13:38

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće 4. septembra u Banjaluci i odigrati prijateljski meč sa selekcijom Republike Srpske, potvrdio je danas predsednik FS RS Mile Kovačević.

srbija-srpska

„Posle konsultacija sa FSS dogovoreno je da se utakmica odigra 4. septembra u Banjaluci“ – izjavio je Kovačević novinarima u Banjaluci, piše Glas Srpske, a prenosi Tanjug.

Utakmica između Srbije i selekcije Republike Srpske, koja je deo Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine odigraće se uz saglasnost FSBIH, kao i uz saglasnost Evropske fudbalske unije (UEFA) i Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Kako je ranije najavljeno selekciju Republike Srpske predvodiće Željko Buvač, asistent Jirgena Klopa u Borusiji iz Dortmunda, a u ekipi bi između ostalih trebalo da budu i igrači rođeni u RS poput Nevena Subotića i Marka Marina.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter