0
Tenis

Krstin: Trofeji me motivišu da radim više

Objavljeno: 16.04.14 u 11:50

Mladi srpski teniser Peđa Krstin nastavio je da beleži sjajne rezultate prethodnih nedelja, što je potvrdio osvajanjem dva turnira u Alžiru. Krstin je od početka godine osvojio tri trofeja, a sada najavljuje učešće na Čelendžerima i sve bolje igre.

TENIS - PEDJA KRSTIN mladi teniser Srbije iz Mokrina.

Posle trijumfa u iranskom Kišu početkom marta, Krstin je slavio i u Oranu i Benaknunu i trenutno drži 285. mesto na ATP listi. Svojim igrama u poslednjih nekoliko nedelja srpski teniser je prezadovoljan, ali je svestan da mu tek predstoje prava iskušenja.

-Donosim jako dobre utiske iz Alžira. Prezadovoljan sam svojom igrom, a najviše rezultatima na tim turnirima. To je samo jedan veliki korak ka ostvarenju cilja za ovu godinu. Postignuti rezultati predstavljaju veliki motiv da igram još bolje i jače turnire u narednom periodu – istakao je Krstin.

Talentovanog tinejdžera u narednom periodu očekuju kvalifikacije za ATP turnire i nastupi na čelendžerima, pa su trenutne pripreme usmerene u tom pravcu.  Od početka godine Krstin je već napredovao za oko 100 mesta, a kao cilj za ovu sezonu istakao je plasman među 150 najboljih i igranje na najjačim turnirima na svetu.

-Sledeće nedelje, kada se upišu bodovi iz Benaknuna, biću oko 253. mesta, što je veoma veliki i ozbiljan skok. Jako sam srećan zbog svog uspeha i dosadašnjih rezultata, a nadam se da ću do kraja sezone nastaviti da napredujem – naglasio je Krstin.

Iako je u poslednje vreme privukao pažnju odličnim igrama, Krstin je svestan da je dugačak put pred njim.

-Imam još mnogo toga da naučim, što je dobro, jer znači da imam još mnogo prostora za napredak. Radim na tome, već sve ide kako treba i verujem da rezultati neće izostati – zaključio je srpski teniser.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter