0
Evropske lige

Krojf: Pep jedini Barsin spas

Objavljeno: 16.04.14 u 17:16

Legenda Ajaksa i Barselone Johan Krojf smatra da bi povratak Pepa Gvardiole mogao da bude jedini spas za katalonski klub. 

krojf

Gvardiola je u periodu od 2008. do 2012. godine osvojio 14 trofeja sa Barsom i postao najtrofejniji trener prestigavši upravo Johana Krojfa koji je od 1988. do 1995. godine osvojio tri manje.

“Najbolja stvar za Barselonu jeste povratak Pepa Gvardiole. Ukoliko Žoan Laporta ponovo postane predsednik, verujem da će kao inteligentna osoba upravo to i uraditi. Kada je on bio predsednik, u Barsi su radili fudbalski znalci poput Rajkarda, Begeristajn je bio sportski direktor, a potom i Gvardiola, a to su ljudi koji su spremni da donesu odluke i sprovedu ih u delo. Laporta je bio posvećen samo Barsi, njenim interesima i da zaštiti svoje ljude“, rekao je Krojf.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter