0
Košarka

Gašić: Rasporedili smo minute

Objavljeno: 16.04.14 u 22:14

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je da je u utakmici sa Crnokosom u Superligi ravnomerno rasporedio minutažu i da su šansu dobili oni sa manje minuta u dosadašnjem delu sezone.

Gasic

„Razmišljali smo o nekom planu i hteo sam da, pre svega, ovi mladići koji su pod velikim pritiskom minutaže ove sezone igraju nešto manje, a da oni koji vredno treniraju dobiju prostor za igru i to je bilo dobro u većem delu utakmice“, rekao je Gašić i dodao da će Tepić, koji je pred kraj meča doživeo lakšu povredu kuka, biti sigurno spreman za naredni meč crno-belih.

“Dobro je da je tim rastrčan, dobro je što su mladi osetili značaj utakmice i verujem da će u nastavku dobiti priliku. Crnokosa je pokazala da je zasluženo u Superligi„, rekao je on.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter