0
Fudbal

Dvoje teško povređenih u tuči Torcide i Bed Blu Bojsa

Objavljeno: 16.04.14 u 17:25

U obračunu navijača zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka koji se desio na autoputu u Hrvatskoj, dve osobe su teško povređene, a preko 50 je privedeno.

bed-blu-bojsi

Kako javlja hrvatski Dnevnik, nedaleko od petlje Otočac na autoputu A-1 izbio je veliki obračun navijačkih grupa, a pored dvojice teško povređenih učesnika, petorica su zadobila lakše povrede.

Kako prenose hrvatski mediji sa lica mesta, pripadnika Torcide bilo je oko 200, znatno više od BBB-a, koji su izvukli deblji kraj u krvavom okršaju. Navodno su zagrebački navijači ostali i bez dva transparenta.

Inače, Dinamo večeras igra utakmicu protiv Splita u Splitu, dok je Hajduk otputovao u Zagreb u goste Dragovoljcu, a navijačke grupe odlučile su da mimoilaženje iskoriste za masovnu tuču.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter