0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Delijama zabranjen dolazak u Novi Pazar (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.14 u 14:18

Navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici 24. kola fudbalske Super lige Srbije u Novom Pazaru, odlučeno je u sredu na sastanku predstavnika policije i komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova, prenosi agencija Beta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Portparol Novopazaraca Redžep Korać rekao je da je Crvenoj zvezdi ponudjeno 400 ulaznica i zatraženo da organizovano dovedu svoje navijače na utakmicu.

„Zvezda nije prihvatila tu ponudu, pa je postojala mogućnost i da njihovi navijači dodju u organizaciji fan kluba, medjutim i to je otpalo. Nakon toga, doneta je konačna odluka da bi neorganizovan dolazak navijača crveno-belih bio nebezbedan, tako da navijača Zvezde neće biti na sutrašnjoj utakmici“ – rekao je Korać, a sličnu izjavu medijima dao je i generalni sekretar Crvene zvezde Miodrag Zečević koji je potvrdio da navijači nisu zatražili od kluba da organizuje njihov odlazak u Novi Pazar.

Policijska uprava Novog Pazara objasnila je da će na ulazima u grad biti postavljeni punktovi kako ne bi došlo do incidenata i kako bi bio sprečen ulazak pristalica beogradskog kluba.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se sutra od 16.00 na Gradskom stadionu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter