0
Evropske lige

Bejl došprintao do Realovog 19. Kupa Španije! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.14 u 23:31

Fudbaleri Reala iz Madrida osvajači su Kupa Španije. On su u finalnom meču igranom u Valensiji savladali najvećeg rivala Barselonu sa 2:1. Najlepši trenutak meča bio je pobedonosni gol Gereta Bejla, koji je prethodno prešprintao celu levu aut liniju.

Geret Bejl

Madriđani su poveli već u 11. minutu kada je Di Marija iskoristio dodavanje Benzeme i pogodio gol Pinta. Izjednačio je najmlađi igrač Barselone Bartra nakon kornera koji je izveo Ćavi, defanzivac je poslao loptu u desni gornji ugao Kasiljasa.

Odlučujući trenutak viđen je pet minuta pre kraja kada je Geret Bejl pretrčao Bartru iako je prethodno bio tri metra u autu. Isko je dodao do Koentraa, a ovaj prosledio Bejlu. Velšanin je prihvatio loptu kod aut linije, a onda je krenuo u  trk, gurnuo je loptu pored Bartre koji je izgubio remplovanje, Bejl ga je zaobišao, stigao do lopte i iz blizine gurnuo loptu Pintu kroz noge za 2:1.

Kup kralja, finale:
Barselona – Real Madrid 1:1
Bartra 69′ – Di Marija 11’, Bejl 85′

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter