0
Domaći fudbal

Babić: U Užicu bez rezultatskog imperativa

Objavljeno: 16.04.14 u 16:44

Trener fudbalera Vojvodine Branko Babić izjavio je da njegova ekipa nema rezultatski imperativ, ali da će ići na pobedu na gostovanju u Užicu protiv Slobode.

Branko Babic

“Druga iz serije teških utakmica protiv ekipa koje se bore za opstanak čeka nas u Užicu. Ovi susreti su obično nervozni i napeti ali to je sasvim razumljivo. Igramo protiv rivala kojeg izuzetno poštujemo ali, ponavljam, mi nemamo rezultatski imperativ“, rekao je Babić i dodao:

“Nekoliko igrača je odsustvovalo sa treninga zbog nastupa za mladu reprezentaciju pa smo stoga odlučili da na put povedemo trojicu momaka iz omladinskog pogona. Radi se o Lukkoviću, Asaniju i Kočoviću koji su taj poziv svojim kvalitetom i zaslužili. Ne vodimo ih da gledaju utakmicu već da ravnopravno konkurišu za sastav koji će biti oslabljen neigranjem Babića, Milinković-Savića, Puškarića i Gaćinovića. Jedino što me brine su loši vremenski uslovi koji se očekuju ali kako za nas tako su isto i za našeg protivnika. Nisam trener koji traži alibi u takvim stvarima. U svakom slučaju igraćemo napadački odnosno koliko nam to protivnik dozvoli“, istakao je Babić, prenosi sajt kluba.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter