FOTO:STARSPORT
in , ,

Zvezdi oko 600 karata za Novi Pazar?

Prema važećim propisima FK Novi Pazar obavezan je da Crvenoj zvezdi ponudi pet odsto karata od ukupnog kapaciteta igrališta.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Stadion Pazaraca prima 12 hiljada gledalaca, pa se samim tim prostom računicom može zaključiti da će crveno – beli na raspolaganju imati svega 600 karata. Ovo je ipak situacija u takozvanim idealnim uslovima, a pošto još nije određeno koliko će zaista karata biti pušteno u prodaju, tek će se znati Zvezdino sledovanje.

“Biće ovo još jedna prilika da pokažemo da smo spremni da, bez problema, organizujemo i utakmice najvišeg rizika. Nadamo se da će utakmica u četvrtak proteći u najboljem redu i da ćemo uživati u spektaklu kakav je viđen na utakmici sa Partizanom“, rekao je za Novosti portparol kluba Redžep Korać.

On je naglasio da će tek posle sastanka sa policijom biti odlučeno koliko karata će biti u prodaji.

“U utorak ćemo imati sastanak sa policijom i drugim strukturama koje brinu o bezbednosti, tek nakon ovog sastanka odlučićemo koliko ćemo karata pustiti u prodaju. Očekujem da će cena biti ista kao i na utakmici sa Partizanom“, dodaje Korać.

Najavljen je i dolazak navijača Crvene zvezde.

“Još nismo poslali odgovor, tek nakon procene bezbednosti pašće odluka da li će navijači Zvezde doći u Novi Pazar i koliko će ih biti na stadionu”, naglašava Korać.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NBA: Grizlisi dobili Sanse i izborili plej of (VIDEO)

Džerard traži mobilizaciju kao iz 2005.