0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Trajković: Nećemo padati na provokacije uoči derbija

Objavljeno: 15.04.14 u 21:58

Štoper Partizana Branislav Trajković smatra da njegova ekipa mora da ostane staložena u odlučujućem periodu u sezoni.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli zaostaju tri boda za najvećim rivalom, ali pre derbija sa Crvenom zvezdom, Partizan očekuju mečevi sa Jagodinom i Napretkom.

“Sačekaćemo još malo sa pričama o derbiju, dve utakmice do Crvene zvezde su veoma teške. Ne sumnjam da će i Jagodinci i Kruševljani biti motivisani, kao što je to bio slučaj i sa ostalim rivalima. Očekujem da Jagodina bude orijentisana na defanzivu, a svi vrlo dobro znamo da je teško probiti rivala koji igra sa 10 igrača iza lopte“, rekao je Trajković za Novosti i dodao on i njegovi saugrači ne smeju da padaju na provokacije:

“Adrenalin je na visokom nivou u svakoj utakmici, a dešava se i da nam sudije unesu nervozu. Verujem da smo naučili lekciju i da ćemo uspeti da se iskontrolišemo, jer se bliži derbi. Moramo da budemo svesni da će svi ići na to da nas isprovociraju, a na nama je da odgovorimo na adekvatan način, ohladimo glave i izbegnemo koliko je god moguće žute kartone“, istakao je Trajković.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.     

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter