0
Fudbal

PSŽ želi tandem mladih Nemaca

Objavljeno: 15.04.14 u 15:54

Pari Sen Žermen je nakon ispadanja u četvrtafinalu Lige šampiona posle eliminacije od Čelsija najavio da će dodatno pojačati tim kako bi u narednim sezonama bio još konkurentniji i tako pokušao da napadne trofej u elitnom evropskom takmičenju.

rojs-draksler

U tu svrhu „sveci“ već sada razmišljaju o dovođenju novih, mladih, ali kvalitetnih igrača pa su se na spisku želja trenera Lorana Blana našla dva reprezenativca Nemačke – Julijan Draksler iz Šalkea i Marko Rojs igrač Borusije iz Dortmunda, piše Bild.

Jasno je da će Pari Sen Žermen za navedeni tandem morati da izdvoji značajnu sumu novca, a pored toga imaće i ozbiljnu konkurenciju pošto su za Rojsa zainteresovani Real i Mančester junajted, a Drakslera već mesecima juri Arsenal.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter