0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Partizanovi mladići u konkurenciji za ‘Zvezdu u usponu’

Objavljeno: 15.04.14 u 12:34

Kako košarkaški klub Partizan iz godine u godinu plasira nove zvezde na evropsko košarkaško nebo ne čudi što je praktično već postala tradicija da igrači ovog kluba budu u izboru za prestižnu nagradu ovog takmičenja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov i Žofri Lovernj su nominovani za nagradu Evrolige „Zvezda u usponu“ koja se dodeljuje igraču rođenom posle 1. jula 1991. godine koji je najviše napredovao u tekućoj sezoni.

Podsećamo da je Partizan već imao igrača koji je osvajao ovo priznanje pošto je u sezoni 2008/09 Novica Veličković nagrađen za svoje partije.

Mladi Francuz Žofri Lovernj je kandidovan i za najboljeg odbrambenog igrača pošto je bio ubedljivo najbolji skakč Evrolige.

O tome ko će dobiti nagradu odlučiće glasanjem treneri evroligaških ekipa po okončanju plej-ofa, a nagrade će laureatima biti uručene tokom Fajnal-fora koji se održava u Milanu od 16. do 18. maja.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter