0
Evropske lige

Kasiljas: Neće nas zavarati Barsina forma

Objavljeno: 15.04.14 u 20:35

Kapiten Real Madrida Iker Kasiljas izjavio je da ne misli da je Barselona u lošoj formi posle dva uzastopna poraza od Atletiko Madrida i Granade. 

kasiljas-prst

Real i Barsa sastaju se u sredu od 21:30 u finalu Kupa kralja, a kapiten Madriđana upozorava da će ovo biti potpuno drugačiji meč za Katalonce od prethodna dva.

“Lično, ne verujem ni u šta od onog što su svi videli tokom prošle nedelje. To je Barselona, i uprkos tim porazima u Ligi šampiona i Primeri, znam da će u finalu biti na svom nivou i svi znamo šta to znači. U ovom trenutku, nalazimo se u potpuno različitim formama, ali na ovakvim utakmicama to menja jedan potez“, rekao je Kasiljas.

Meč protiv Barselone propustiće još uvek nedovoljno oporavljeni Ronaldo i Marselo, dok su od ranije van stroja Arbeloa, Kedira i Hese.

“Izostanak Kristijana je loša vest za nas, ali isto tako važi i za ostale povređene igrače. Ipak, moramo da se fokusiramo na raspoložive snage i da mislimo na tim koji će istrčati na teren“, rekao je Kasiljas.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter