0
Tenis

FOTO: STARSPORT

Jovanovski: Borićemo se do poslednje lopte

Objavljeno: 15.04.14 u 14:15

Srpska teniserka Bojana Jovanovski izjavila je danas da Rumunija ima izuzetan tim, ali da FED tim Srbije može da pobedi u Bukureštu i izbori opstanak u Svetskoj B grupi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Rumunija ima izuzetan tim, sa sjajnim igračicama i velikim borcima na terenu. I naš tim krase isti kvaliteti i mi imamo snagu, volju, želju i žar za pobedom. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da Srbija ostane u eliti, jer tu i pripadamo. Rumunke su najteži mogući rival, to nas ne sputava i ne nameće dodatan pritisak“ – ocenila je Jovanovski, a prenosi agencija Tanjug.

Osim Jovanovski za Srbiju će igrati Ana Ivanović, Jovana Jakšić, kao i mlada Nina Stojanović, dok Ruumunke predvode Simona Halep i Sorana Kirstea.

„Od turnira u Majamiju nisam igrala, iskoristila sam ove tri nedelje najpre za oporavak, zatim i za veliki rad i pripremu na šljaci na otvorenom, dakle za uslove koji nas očekuju u Bukureštu. Borićemo se do poslednje lopte sa verom u trijumf“, poručila je Jovanovski.

Meč između Rumunije i Srbije igra se u Bukureštu narednog vikenda, 19. i 20. aprila.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter