0
Evropske lige

Zubizareta: Mesi nas je razmazio

Objavljeno: 14.04.14 u 20:47

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta istakao je da ima veliko poverenje u Lionela Mesija. Argentinac igra u neprepoznatljivoj formi u poslednje vreme, a to se naročito primetilo u susretima sa Atletiko Madridom u Ligi šampiona, kao i na poslednjem gostovanju u Granadi.

Mesi

Barselona je dva poslednja meča, u Madridu i Granadi, izgubila identičnim rezultatom – 1:0, te je do izražaja došla neefikasnost njenog navalnog reda. Kao rezultat toga usledilo je ispadanje u četvrtfinalu LŠ, dok u Primeri pet kola do kraja zaostaju četiri boda za Atletikom.

“Sa Mesijem je sve u najboljem redu. Ne sumnjam u njega. Razmazio nas je igrama u poslednjih nekoliko godina, navikli smo da pravi magične poteze, da iz nemogućih situacija postiže pogotke, ali i da odlučuje pobednika. Nemamo previše razloga za optimizam zbog poslednja dva rezultata, ali već u sredu nas očekuje finale Kupa i nadam se da će nas Leo ponovo obradovati’’, rekao je Zubizarreta za španski TV3.

Inače, argentinski čarobnjak je u dosadašnjem delu sezone odigrao 40 utakmica i postigao 38 golova – ako je to loše…

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter