0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

UO Crvene zvezde danas raspravlja o novim problemima

Objavljeno: 14.04.14 u 12:50

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda sastaće se danas u i razgovarati o upozorenju UEFA zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja, kao i o najavi budućeg premijera Aleksandra Vučića da će država drastično smanjiti novčanu pomoć klubovima, prenosi agencija Tanjug.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Finansijsko kontrolno telo UEFA utvrdilo je, posle detaljne analize zasnovane na reviziji poslovanja, da je Crvena zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine. Crveno-belima zbog toga preti opasnost od kazne, koja je u rasponu od novčane do suspenzije.

Sastanak UO na stadionu crveno-belih održaće se u 17 sati.

Vučić je prošle nedelje najavio da će biti osnovan državni fond za podršku bolesnoj deci, a za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter