0
Fudbal

Roma se ne odriče Pjanića

Objavljeno: 14.04.14 u 15:53

Miralem Pjanić bi u letnjem prelaznom roku mogao da bude jedan od najtraženijih igrača pošto se za njega već mesecima raspituju pre svega Pari Sen Žermen i Mančester Junajted, ali ne bi bilo iznenađenje i ukoliko bi reprezentativac Bosne i Hercegovine ostao u Romi.

miralem-pjanic-korner

Naime, trener „vučice“ Rudi Garsija želi da stvara tim oko pouzdanog veziste koji je jedan od najboljih igrača tima te je upravi kluba naložio da na sve načine pokušaju da zadrže Pjanića u Rimu. U tu svrhu rukovodstvo kluba planira da svom igraču ponudi novi ugovor prema kojem bi imao godišnju platu od 2,5 miliona evra.

Međutim, ukoliko su PSŽ i Junajted zaista čvrsto rešili da dovedu Pjanića u svoj tim jasno je da će mu ponuditi daleko bolje uslove pa će Romi biti vrlo teško da ga zadrži na Olimpiku.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter