0
Evropske lige

Perez zabranio Ronaldu da igra protiv Barselone

Objavljeno: 14.04.14 u 14:52

Kristijano Ronaldo je po svaku cenu želeo da nastupi već u prvom finalnom meču Kupa kralja u kjem će u sredu Real odmeriti snage sa Barselonom, uprkos povredi kolena koju je zaradio u prvom četvrtfinalnom duelu Lige šampiona sa Borusijom.

ronaldo-trening

Naime, Portugalac je želeo da igra pod blokadom, ali su ga od toga odgovorili lično predsednik kluba Florentino Perez i šef medicinske ekipe kluba kako se slučajno ne bi desilo da Ronaldo pogorša povredu i zbog toga odsustvuje sa terena do kraja sezone.

Perez je izjavio da se nada da će najbolji igrač sveta biti sprema za polufinalni dvoboj Lige šampiona protiv Bajerna, kao i za završne borbe u Primeri gde „kraljevski klub“ ima tri boda zaostatka u odnosu na vodeći Atletiko.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter