0
AdmiralBet ABA Liga

‘Ove nedelje karte za F4 ABA lige, nismo još razgovarali sa Delijama’

Objavljeno: 14.04.14 u 16:05

Ostalo je još 10 dana do početka finalnog tunira Jadranske lige. Karte za mečeve koje svi željno iščekuju prodavaće se od ove nedelje, rekao je i izjavi za „Novosti“ sportski direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.

ristovic

“Prodaja ulaznica počeće ove nedelje, a informacije o cenama i rasporedu sedenja iznećemo na konferenciji za medije, možda već u utorak.“

Operativac crveno-belih je takođe dodao da se mora voditi računa o bezbednostnim aspektima, naročito ako u finalu dođe do meča između večitih rivala:

“Imamo iskustva iz organizacije utakmica Evrolige i Evrokupa ove sezone, ali ovo je specifično takmičenje u kojem može doći do večitog derbija u finalu. Naravno, vodimo računa o svim bezbednosnim aspektima.“

Najverniji navijači ovog tima „Delije“ bojkotovali su do sada Jadransku ligu, a i dalje nije poznato da čli će bodriti pulene Dejana Radonjića u možda i najvažnijim mečevima sezone.

“Nismo sa njima razgovarali, jer smo imali mnogo aktivnosti oko organizacije. Kako god bilo, videlo se u poslednjem derbiju s Partizanom, odigranom u ABA ligi, da smo imali veoma dobru podršku.“

O isplativosti organizacije ovakvog turnira Ristović je rekao da ona najviše zavisi od navijača koji će u toku turnira posetiti „Kombank arenu“.

“Sve zavisi od posete navijača. Ako dođu u optimalnom broju, nadamo se da može i da ćemo ostvariti pobede i na sportskom i na finansijskom planu. Najveći uticaj na to ima prodaja karata, koja u najvećem delu pripada Zvezdi kao organizatoru.“

Da podsetimo finalni turnir igra se od 24. do 27. aprila. Polufinala će se igrati u četvrtak i petak, dok je finale zakazano za nedelju.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter