1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kazna za Novi Pazar tek posle Zvezdinog gostovanja

Objavljeno: 14.04.14 u 13:24

Većina pristalica Crvene zvezde se ponadalo da bi utakmica 24. kola Jeen Superlige u kojoj njihov tim u četvrtak gostuje u Novom Pazaru mogla da bude igrana bez prisustva publike, kao i prošle sezone, zbog incidenata koje su pristalice kluba iz grada na Jošanici pravili u Kruševcu, međutim to se verovatno neće desiti.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, prema saznanjima Sporta zbog regularnosti prvenstva Zjednica superligaša i Fudbalski savez Srbije su odlučili da odlože odluku o kazni, koja sasvim izvesno neće biti mala, ali bi to značilo da će meč između Novog Pazara i Crvene zvezde biti odigran uz prisustvo navijača.

Međutim, ključnu reč bi mogla da odigra policija.

„Postoje propisi, želja i volja da fudbal ostane u prvom planu, ali pita se i policija, odnosno nadležni državni organi. Znamo da nisu dali dozvolu da se igra nedavno u Pećincima“ – podsetio je predsednik Zajednice superligaša Vladimir Bulatović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

  1. kako vas nije sramota da napisete ovako nesto, svaki pravi delija zeli da bude publike ,pa makar i izgubili ,fudbal ne vredi nista bez publike…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter