0
Domaći fudbal

FOTO: patizan.rs

FK Partizan: Od srede karte za Jagodinu i ‘večiti derbi’

Objavljeno: 14.04.14 u 17:17

U sredu će početi prodaja ulaznica za dva naredna meča koja Partizan igra na svom stadionu, a to su utakmica sa Jagodinom u četvrtak i sa Crvenom zvezdom 26. aprila.

FOTO: patizan.rs
FOTO: patizan.rs

Karte za meč sa Jagodinom (četvrtak, 18časova) koštaju 200 (jug) i 400 dinara (istok/zapad), dok je najjeftinija za 146. „večiti“ derbi 800 dinara za jug.

Cena ulaznica za bočne delove istoka i zapada je 1.500 dinara, a za centralne 2.000 RSD. Partizan je trenutno drugi u JSL sa tri boda manje od Zvezde.

Crno-beli u za utakmicu sa Jagodinom nastavljaju sa poesbnim ulaznicama za roditelje s decom, koji mogu na zapadnu tribinu (ulaz E) za 100 dinara.

Svi navijači šampiona koji kupe ulaznice za meč za derbi sa Zvezdom, dobiće isti broj besplatnih ulaznica za meč protiv Jagodine.

Moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po jednom kupcu uz obavezan važeći lični dokument sa slikom, koji će se davati na uvid (lična karta, pasoš, vozačka…).

Sezonske i polusezonske ulaznice FK Partizan važe i za oba meča. Iz Humske 1 apeluju na posetioce da dođu malo ranije, kako bi se izbegle gužve prilikom kupovine ulaznica i ulaska na stadion.

Na blagajnama stadiona Partizan odvija će se prodaja za sektore koji su predviđeni za navijače crno-belih, dok će se prodaja za navijače „večitog“ rivala, odvijati na stadionu C. zvezde, po dinamici o kojoj će javnost biti naknadno obaveštena.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter