0
Evropske lige

Demikelis se i dalje nada tituli

Objavljeno: 14.04.14 u 22:50

Fudbaler Mančester sitija Martin Demikelis rekao je danas da njegova ekipa i dalje može da osvoji titulu uprkos porazu od Liverpula.

Demikelis i Mesi

Siti je juče poražen sa 3:2 od Liverpoola u derbiju Premijer lige i sada je treći na tabeli sa sedam bodova manje od “crvenih”. Međutim, ima i dva meča manje od kluba sa “Enfilda“, a štoper “građana“ Martin Demikelis smatra da je njegova ekipa nezasluženo izgubila.

“Bili smo bolji od njih u finišu prvog i u drugom poluvremenu i mislim da bi 2:2 bio najpravedniji rezultat. Nismo srećni zbog poraza, ali imamo još dosta utakmica do kraja. I dalje možemo da osvojimo titulu“, rekao je Demikelis, a prenose britanski mediji.

“Nadam se da ćemo pobediti u preostalim mečevima, a i Liverpul može da napravi neku grešku. Niko juče nije napustio stadion sa osećajem da su oni već šampioni“, dodao je Demikelis.

Siti već u sredu igra naredni meč kada na svom stadionu dočekuje Sanderlend. Do kraja šampionata tim iz Mančestera očekuju i dueli protiv VBA, Kristal Palasa, Evertona, Aston Vile i Vest Hema.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter