1
Evropske lige

Barsa ozbiljno razmišlja o Klopu

Objavljeno: 14.04.14 u 13:46

Novi neuspeh odnonsno poraz od Granade u meču 33. kola Primere dodatno je podgrejao priče da će Herardo Martino na kraju sezone dobiti otkaz što znači da će Barselona morati da potraži novo rešenje za svoju klupu.

jirgen-klop

Današnji As ponovio je priču da je prva meta Katalonaca mladi harizmatični stručnjak Jirgen Klop, trenutno trener dortmundske Borusije, koji je sa „milionerima“ prethodnih godina pravio odlične rezultate.

Pod Martinovim vođstvom Barselona je prvi put posle 2007. godine eliminisana iz Lige šampiona pre polufinala, u prvenstvu je tek na trećem mestu sa četiri boda manjka u odnosu na vodeći Atletiko, a jedina prava prilika za trofej je Kup kralja u kojem Barselona igra protiv Reala.

Međutim, dovođenje Klopa neće biti laka „operacija“ pošto Nemac ima ugovor sa Borusijom do 2018. godine, a čelnici ovog kluba su poznati kao vrlo teški pregovarači.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter