0
Evropske lige

Ture najavljuje pobedu protiv Liverpula

Objavljeno: 13.04.14 u 11:50

Fudbaler Mančester sitija Jaja Ture rekao je da je za njegovu ekipu najvažnije da trijumfuje u predstojećoj utakmici sa Liverpulom, ukoliko želi da osvoji titulu šampiona Engleske.

ture

„Znamo da će finiš sezone biti težak, i da nas čeka mnogo važnih utakmica, ali smatram da bi nas pobeda protiv Liverpula približila osvajanju titule“, rekao je Ture.

Vezista iz Obale Slonovače naglasio je da je za dobre rezultate Liverpula ove sezone možda presudno to što nisu učestvovali u evropskim takmičenjima.

„Igraju odlično cele sezone. Mislim da su u prednosti, jer su igrali samo jednu utakmicu nedeljno, pa su imali dovoljno vremena da se pripreme i odmore pred svaki meč“, rekao je Ture i pohvalio napadače Liverpula, ocenivši da će Luis Suarez, ali i Stiven Džerard zadavati ozbiljne probleme njegovoj ekipi.

„Biće nezgodno. Oni imaju sjajne napadače koji će napadati sa svih strana. Ne smemo da izgubimo koncentranciju ni na sekund, jer će svaka greška biti kažnjena. Džerard, Suarez.. veoma su opasni za nas“, rekao je Francuz.

Derbi meč između Liverpula i Mančester sitija igraće se u nedelju na Enfildu, a početak je planiran za 14.37.

Sve utakmice u engleskoj Premijer ligi ovog vikenda počeće sedam minuta kasnije u odnosu na uobičajen termin, u znak sećanja na žrtve koje su nastradale 1989. godine na Hilsboro stadionu.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter