0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Nelson: Moje srce pripada Zvezdi

Objavljeno: 13.04.14 u 16:04

Plejmejker Crvene zvezde Telekom Demarkus Nelson ne krije da njegovo srce pripada crveno-belima i Beogradu, ali nije mogao da potvrdi da li će ostati u klubu i naredne sezone. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Sve i dalje visi u vazduhu. Klub i ja imamo opciju u ugovoru za produžetak saradnje. Očigledno je da bih voleo da ostanem jer moje srce pripada ovom klubu i gradu. Ali i dalje je rano da se odgovori na to pitanje. Ono što mogu da vam kažem jeste da je period koji sam proveo ovde najbolji koji sam doživeo u Evropi“, rekao je Nelson i dodao da se ne slaže da je duel sa Cibonom u polufinalu ABA lige ključni meč u sezoni.

“Ne bih ga tako okarakterisao, ali definitivno se radi o veoma bitnom meču. Sve što smo do sada uradili stavilo nas je u poziciju da se borimo za trofej u ABA ligi. Ali ne možemo da razmišljamo o finalu dok ne pobedimo u prvoj utakmici. Već smo ove sezone odigrali mnogo sličnih mečeva i to će nam pomoći da napravimo pravi pristup“, istakao je Nelson.

On je takođe zadovoljan napretkom svoje ekipe u odnosu na prošlu sezonu.

“Dobar smo tim. Prošli smo kroz mnoge bitke ove sezone, kao i kroz mnoge uspone i padove. Trenutno, nama je najbitnije da zadržimo dobru atmosferu u svlačionici. Biće nam potrebna u odlučujućim okršajima“, zaključio je Nelson u intervjuu za zvanični sajt ABA lige.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter