0
Evropske lige

Liverpul srušio Siti i napravio korak bliže ka tituli! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.14 u 16:32

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom Enfildu ekipu Mančester sitija rezultatom 3:2 (2:0) i napravili još jedan veliki korak ka tituli. 

suarez-kutinjo

Liverpul je posle prvih 45 minuta imao dva gola prednosti pogocima Sterlinga u šestom i Škrtela u 26. minutu. Ipak, gosti su u nastavku u razmaku od pet minuta došli do izjednačenja.

Prvo je u 57. minutu Silva smanjio, da bi isti igrač u 63. šutirao, a njegov udarac u svoju mrežu sproveo Džonson.

Pobedonosni gol za Liverpul postigao je Kutinjo u 78. minutu.

Posle šest minuta, Suarez je odlično proigrao Sterlinga, a ovaj fenomenalno zalomio Kompanija i pogodio prvi ugao.

U 26. Džerard je odlično izveo korner, a Škrtel glavom savladao Harta. Do kraja prvog dela igre, Kutinjo i Staridž su mogli da povećaju prednost, ali su bili za malo neprecizni.

Drugo poluvreme donelo je potpuno drugačiji scenario, Siti je u potpunosti preuzeo inicijativu, i posle 18 minuta došao do izjednačenja. Posle lepe akcije po desnom boku, Zabaleta je proigrao Silvu, a ovaj sa pet metara pogodio drugi ugao.

U 63. minutu Silva je šutirao iskosa sa leve strane, a Džonson zakačio loptu i prevario Minjolea.

Ipak, 15 minuta pre kraja, Kompani je očajno intervenisao samo do Kutinja, koji je sa 15 metara pogodio sam ugao za 3:2.

Liverpul: Minjole – Džonson, Škrtel, Sako, Flanagan – Henderson, Džerard, Kutinjo – Sterling, Suares, Staridž;

Mančester Siti: Hart – Zabaleta, Kompani, Demikelis, Kliši – Ture (Garsija 19′), Fernandinjo – Navas (Milner 50′), Silva, Nasri – Džeko (Kun Aguero 68′).

Premijer 34a

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter