0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Rad iz Novog Sada ka opstanku, preokret Jagodine za četiri minuta

Objavljeno: 13.04.14 u 20:57

Fudbaleri Rada osvojili su veoma bitna tri boda u borbi za opstanak i to na teškom gostovanju u Novom Sadu. Naime “građevinari“ su u 23. kolu Jelen Superlige pobedili Vojvodinu u Novom Sadu sa 1:0.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedini gol za tim sa Banjice postigao je u 52. minutu Nenad Injac, na asistenciju Nemanje Mihajlovića. Rad se prvom pobedom posle četiri kola izjednačio sa Javorom i OFK Beogradom na deobi poslednje tri pozicije na tabeli JSL.

Vojvodina je poražena drugi put u četiri kola, ima samo jednu pobedu u polednjih pet, pa je sve dalje od pozicije koja vodi u Ligu Evrope.

U derbiju ekipa koje pretenduju na evropska takmičenja, Jagodina je rezultatom 2:1 savladala Radnički iz Niša. “ćurani’ su napravili preokret za samo četiri minuta, a do 86 su gubili sa 0:1. Najpre je Krstić doveo goste u vođstvo u 52. minutu, da bi izjednačio Šušnjar četiri minuta pre kraja meča. veliki preokret i važna tri boda domaćima doneo je Đurić u poslednjem minutu utakmice.

Ovim rezultatom Jagodinci su zadržali četvrtu poziciju i priključak za Čukaričkim koji ima bod više.

Jelen Superliga, 23. kolo: 
Donji Srem – Spartak 1:0
OFK Beograd – Sloboda 1:0
Vojvodina – Rad 0:1
Jagodina – Radnički Niš 2:1

Juče:
Voždovac – Radnički Kragujevac 5:0
Javor – Partizan 0:1
Napredak – Novi Pazar 2:1 
Crvena zvezda – Čukarički 4:1

JSL tab 22

 

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter