0
Evropske lige

Hal po prvi put u istoriji u finalu FA kupa

Objavljeno: 13.04.14 u 19:55

Fudbaleri Hala plasirali su se u finale FA Kupa pobedom nad Šefild junajtedom rezultatom 5:3, a za prvi trofej će se boriti protiv Arsenala.

hal-penal

Hal je slavio protiv trećeligaša iako je Šefild vodio u dva navrata. Šefild je poveo u 19. minutu golom Bakstera, da bi Sagbo poravnao rezultat u 42. minutu, ali je Šefild do odlaska na odmor ponovo došao u vođstvo.

Frajat je posle četiri igre u nastavku izjednačio, da bi već u 54. Hadlston pogodio za 3:2. Jošš jedan igrač koji je ušao sa klupe samo tri minuta ranije, Stiven Kvin povećao na 4:2 u 67. minutu.

Marfi je u 90. minutu smanjio na 4:3, ali je u nadoknadi Mejler postavio konačnih 5:3.

Halu je ovo najveći uspeh u 110-godišnjoj klupskoj istoriji, pošto su prvi put u finalu nekog takmičenja. Do sada su najdalje u nacionalnom Kupu dogurali 1930. godine kada su igrali polufinale.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter