0
Fudbal

FOTO: FKPARTIZAN

Da li će Lazović biti spreman za derbi?

Objavljeno: 13.04.14 u 23:50

“Lazović ima jaku distorziju skočnog zgloba. Oseća bolove i to je sasvim normalno kada je ovakva povreda u pitanju. Očekuju ga detaljni lekarski pregledi, tačnije ultrazvuk i magnetna rezonanca. Tek onda ćemo moći konkretnije da pričamo o stepenu povrede“, kaže za Novosti doktor FK Partizan, Ilija Rosić.

FOTO: FKPARTIZAN
FOTO: FKPARTIZAN

Crno-beli su u Ivanjici ostali bez još jednog standardnog prvotimca, a radi se o golmanu Lukaču, koji je imao problema sa ramenom i morao je ranije na klupu. U njegovom slučaju juče nije bilo moguće proceniti da li će i koliko morati da pauzira.

“Kod Lukača je u pitanju povreda mišića ramena. S obzirom na to da se radi o nezgodnoj ozledi, nije uputno baviti se bilo kakvim prognozama i predviđanjima. I u Lukačevom slučaju će mnogo toga biti jasnije posle detaljnih snimaka“,   zaključio je Rosić.

Ono što može da raduje Marka Nikolića je činjenica da suVladimir Volkov i Branislav Trajković protiv Javora odradili pauzu zbog žutog, odnosno crvenog kartona.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter