0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Bulatović: Rešićemo problem nasilja na stadionima

Objavljeno: 13.04.14 u 10:54

Direktor Jelen Superlige Vladimir Bulatović rekao je da će ta organizacija u ponedeljak detaljno razmotriti izveštaje o incidentima u Kruševcu i istakao da će učiniti sve da stane na put nasilju na stadionima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ne mogu ništa da komentarišem dok ne vidim detaljne izveštaje iz Kruševca. Sutra ćemo imati sastanak, pa ćemo doneti odluku“, rekao je Bulatović Tanjugu.

Jučerašnji duel 23. kola Superliga između Napretka i Novog Pazara, koji su obeležili incidenti navijača, završen je pobedom domaćeg tima od 2:1.

U ovakvim slučajevima raspon kazni ide od novčanih pa do suspenzije stadiona.

„Zauzećemo stav koji će biti rigorozan. Sigurno nećemo tolerisati nasilje, to smo pokazali i kada je u pitanju bio večiti derbi.
Ovo ozbiljan prekršaj i ozbiljna situacija, moramo tome da stanemo na put „, istakao je Bulatović.

Jučerašnja utakmica je dva puta bila prekinuta. Krajem prvog poluvremena pristalice Novog Pazara lomile su stolice na stadionu Napretka nakon izjednačujućeg gola domaćeg tima, da bi u drugom delu nastavili sa huliganskim ponašanjem.

Neredi na tribinama usledili su kada je poništen gol Pazaraca u 69. minutu, a kulminirali su kada je Božović zatresao mrežu gostiju za pobedu Napretka od 2:1.
Gostujući navijači ponovo su lomili stolice i uzvikivali uvredljive parole, pa su nakon intervencije policije izbačeni sa stadiona.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter