2
Evrokupovi

FOTO: UEFA

Zvezda ponovo na tapetu UEFA

Objavljeno: 12.04.14 u 13:24

Fudbalski klub Crvena zvezda mogla bi ponovo da dođe u problem sa licenciranjem fudbalera i prijavom za evropska takmičenja pošto je finansijsko-kontrolno telo UEFA utvrdilo da je beogradski klub kršio pravila finansijskog fer-pleja.

uefa-logo-nebo

„Posle detaljne istrage, a bazirano na reviziji poštovanja propisa koja je urađena u sedištu srpskog kluba, istražna komora CFCB zaključila je da postoji prekršaj u vezi UEFA pravila o licenciranju klubova i finansijskom fer-pleju, vezanim za dugovanja prema drugim klubovima i zaposlenima na dan 30. septembar 2013. godine“ – piše u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Evropske kuće fudbala.

Konačna odluka komisije koja je zadužena za praćenje ovakvih dešavanja očekuje se tokom maja meseca kada će biti poznato sa kakvim sankcijama bi Crvena zvezda mogla da se suoči.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

2 Komentara

  1. MAFIJA!!!Znaju da ce njihovi favoriti (Real,atletico,bayern itd…)biti porazeni od Zvezde pa sada kada imamo najvise pobeda oni se bune e pa evo .i.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter