2
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Minimalac Partizana u Ivanjici, povrede Lazovića i Lukača (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.14 u 17:50

Fudbaleri Partizana pobedili su u Ivanjici ekipu Javora rezultatom 1:0 (1:0) u okviru 23. kola Jelen Superlige. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Strelac pobedonosnog gola za crno-bele bio je Danko Lazović koji je u nadoknadi prvog poluvremena iskoristio dobar centaršut Ilića i glavom pogodio mrežu.

Pobedu crno-beli obeležile su i povrede strelca Lazovića i golmana Lukača, a uskoro očekujemo više detalja o ozbiljnosti povreda.

Partizan sada ima isti broj bodova kao i Crvena zvezda, koja od 19 sati dočekuje Čukarički. Javor je ostao prvi iznad crte sa 21 bodom.

Javor: Mišić, Đorđević (od 76. Gojačanin), Miletić, Milović, Valiđo, Ivelja, Vidić, Docić (od 67. Josović), Milošković, Veselinović, Čečarić (od 57. Dražić)
Partizan: Lukač (od 83. Ž. Živković), Vulićević, Petrović, Stanković, Obradović, Drinčić, Brašanac, Ilić, A. Živković (od 74. Ninković), Lazović (od 55. Luka), Škuletić

Tok meča:

90′ KRAJ! Crno-beli osvajaju sva tri boda bolom Lazovića u 45. minutu.

90′ Škuletić dobija idealnu loptu obilazi i golmana i šuitra u spoljni deo mreže.

88‘ Škuletić glavom pored gola. Ovo je bio njegov peti pokušaj da ugrozi Mišića.

86′ Javor kreće u poslednju ofanzivu, crno-beli se svesno povlače i dobro čuvaju svoj gol.

79′ Odličan pokušaj Miloškovića sa 18 metara iz samog ugla vadi Lukač i čuva mrežu crno-belih. Prilikom intervencije povredio se golman Partizana koji je morao da napusti teren, a njega je zamenio Živković.

74‘ Izmena u timu Partizana, Ninković menja Živkovića.

67′ Bez zapaženijih prilika ni na jednoj strani, tempo igre je opao, vodi se borba na sredini terena. Dobre vesti iz svlačionice Partizana pošto je Lazović uspeo da stane na nogu…

60‘ Odlična prilika upravo za Luku, koji je izašao sam pred gol, ali je njegov udarac po zemlji zaustavio je Mišić, a lopta je završila u korneru.

51′ Teška povreda Danka Lazovića, koji je nezgodno doskočio na levo koleno i momentalno tražio izmenu. Njega je na terenu zamenio Luka.

48‘ Prvu šansu u nastavku imao je Škuletić, nakon centaršuta sa desnog krila, napadač Partizana šutira za malo pored gola.

45′ GOOOOOOL!!! Lazović sa pet metara glavom postiže pogodak na prelepu asistenciju Saše Ilića!

41‘ Poništen gol za Partizan! Škuletić je lepo prabacio Mišića, a na putu do gola, loptu je u mrežu sproveo Lazović koji je bio u ofsajdu.

34‘ Crno-beli preuzimaju inicijativu, Škuletić pogađa spoljni deo mreže, a potom se u šansi našao ponovo našao Ilić, ali je njegov udarac sa desetak metara izblokiran.

30‘ Đorđeviž je u nameri da centrira mogao opasno da ugrozi golmana crno-belih Lukača, ali lopta preleće preko prečke.

25‘ Najbolja šansa za Partizan, nakon centaršuta sa leve strane, Živković prihvata loptu, zalama svog čuvara, ali njegov šut sa pet metara sa gol linije izbacuje Valiđo.

20′ Saša Ilić se našao u dobroj poziciji, ali sa 16 metara šutira slabo po zemlji direktno u golmana Mišića.

11′ Posle kornera, Drinčić šutira, ali lopta pogađa samo spoljni deo mreže.

10′ Bez značajnih šansi do desetog minuta kada je Lazović dobro šutirao, ali lopta odlazi u korner. Odbrana domaćih otklanja opasnost.

Nakon što im je Vojvodina ‘otkinula’ dva boda prethodnog vikenda izabranici Marka Nikolića pred sobom imaju samo jedan cilj – pobedu, kako bi ostali u šampionskoj trci.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter