0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković: Do kraja imamo još sedam finala

Objavljeno: 12.04.14 u 23:14

Vezista Crvene zvezde Miloš Ninković odigrao je protiv Čukaričkog još jedan odličan meč na sredini terena. Iako nije bio direktno strelac, umnogome je uticao na kreiranje golova crveno-belih. U drugom delu prinudno je napustio teren zbog povrede nosa. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

“Nisam zadovoljan kako smo igrali u prvom delu. U prethodna tri meča smo ušli dobro u utakmice i nismo strepeli za rezultat. Dozvolili smo danas Čukaričkom da se u prvih 45. minuta razmahne i stvori nam dosta problema. Svakako da mi je drago što je klub sa Banovog brda u kojem sam ponikao uspeo da ostvari dobre rezultate ove sezone, s obzirom na situaciju u kojoj su bili unazad dve godine. Smatram da je današnji susret bio dopadljiv dobrim delom zahvaljujući i otvorenoj igri protivnika“, rekao je Ninković za zvanični sajt Crvene zvezde.

Zvezdina „33“ ustupila je svoje mesto na terenu Vukanu Savićeviću u drugom poluvremenu.

“Dobio sam jak udarac u nos, imao sam vrtoglavicu i izašao sam u nastavku. Imam otok, ali nadam se da će do meča sa Novim Pazarom sve biti u najboljem redu. Ostalo je još sedam kola do kraja, sedam finala, i moramo da ostanemo maksimalno fokusirani i usredsređeni na obaveze koje imamo“, zaključio je Ninković.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter