0
Evropske lige

Otkrio sastav svoje ekipe pa otpušten iz Kardifa

Objavljeno: 11.04.14 u 23:29

Čelnici Kardifa otpustili su jednog od svojih analitičara kojeg nisu želeli da imenuju pod optužbom da je, nekoliko sati uoči utakmice protiv Kristal Palasa prošli vikend, otkrio suparniku sastav.

kardif-svonsi

U važnoj utakmici u borbi za ostanak u Premijer ligi fudbaleri  Palasa su slavili u Kardifu sa 3:0. Nekoliko dana kasnije su iz velškog kluba objavili kako je Kristal Palas imao tačan sastav Kardifa znatno pre početka utakmice. Optužili su za to sportskog direktora Palasa Jana Mudija  koji je do pre nekoliko meseci bio zaposlen u velškoj ekipi, pa su uvereni da je upravo Mudi iskoristio svoje kontakte i saznao tačan sastav suparnika. On je optužbe odbacio, nazvavši ih ”neverovatnom i apsolutnom neistinom”.

Međutim, nekoliko sati kasnije je “Daily Mail” objavio da je jedan član analitičkog dela Kardifa dobio otkaz nakon što su pregledane njegove SMS poruke, a još je jedna neimenovana osoba pod istragom.

Iz kluba su čitav slučaj prijavili i rukovodstvu Premijer lige, a tek treba videti hoće li priča dobiti nastavak.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter