0
Ostali sportovi

MOK pomaže Brazilu u pripremama za OI

Objavljeno: 11.04.14 u 10:57

Međunarodni olimpijski komitet poslaće sledeće nedelje u Brazil svog izvršnog direktora da bi organizatorima Letnjih igara pomogao da reše probleme u pripremi tog takmičenja.

2016_Summer_Olympics_logo.svg_

Predsednik MOK Tomas Bah kazao je danas da će direktor Žilber Feli u Brazil otputovati ranije nego što je planirano da bi pomogao rešavanje problema izgradnje pojedinih objekata za Igre 2016. godine.

MOK je više puta ponavljao da je zabrinut zbog kašnjenja izgradnje i nepoštovanja dogovorenih rokova u pripremi Igara. Bah je pozvao vladu Brazila da formira novo telo na visokom nivou za organizovanje Igara, pošto je mnogo problema u pripremi OI i predstojećeg Svetskog fudbalskog prvenstva povezano s tim što se ne zna koji nivo vlasti odlučuje o čemu.

Bah je rekao da je MOK veoma zabrinut, ali se nada da će Brazil uspeti da reši probleme i na najbolji način organizuje Olimpijske igre koje bi u Rio de Žaneiru trebalo da se održe od 5. do 21. avgusta 2016. godine.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter