0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

Matić: Gostovanja će biti nezgodna, ali mi smo favoriti

Objavljeno: 11.04.14 u 15:17

Reprezentacija Srbije dobila je rivale u kvalifikacijama za EURO 2016 u Poljskoj. U borbi za novo veliko takmičenje, „orlovi“ će u grupi 4 odmeriti snage sa selekcijama Crne Gore, Islanda i Islanda.

FOTO: RSS
FOTO: RSS

„Veoma zanimljiva grupa. Prevashodno jer reprezentacije Izraela i Crne Gore vode naši stručnjaci, Dragan Đukić i Ljuba Obradović. Za njih će to verovatno biti dodatan motiv i potrudiće se da odigraju dobre utakmice. Mi ćemo se dobro pripremiti, kako bismo što bolje igrali i ostvarili što bolji rezultat, i kako bismo se plasirali na Evropsko prvenstvo. Selekcija Islanda je u samom vrhu Evropskog rukometa, ali mi važimo za ozbiljnog favorita i to ćemo pokazati. Biće neugodno na gostovanjima, ali ipak ćemo se kvalitetno pripremiti i uspešno prebroditi kvalifikacije“ – rekao je za zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije selektor reprezentacije Vladan Matić.

Zadovoljstvo ishodom žreba nije krio ni kapiten ekipe Momir Ilić.

„Možemo biti zadovoljni žrebom, sa svim reprezentacijama iz grupe možemo da se nosimo. Rezultat na kraju, zavisi samo od nas, kako budemo igrali i kako se budemo odnosili prema državnom grbu. Sve reprezentacije su jako dobre, znam da je Izrael dosta namučio Nemačku, ali opet kažem sve zavisi od naše igre.“

Levi bek „orlova“ Žarko Šešum veruje da naša reprezentacija ima dobre šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

„Imamo dobre šanse da se nađemo među dve najbolje reprezentacije u grupi i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Neće biti lako, jer svi igraju rukomet i idu na pobedu. Dosta zavisi od rasporeda, daleke su destinacije, treba dobro da se pokažemo, odigramo kvalitetno i to nam je cilj.“

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter