1
Fudbal

‘Kolumbija će biti hit Svetskog prvenstva’

Objavljeno: 11.04.14 u 21:15

Selektor Kolumbije Hoze Pekerman rekao je da njegova ekipa na Svetsko prvenstvo u Brazil putuje puna optimizma i da veruje da može da igra sa svima.

Pekerman

“Putujemo u Brazil puni optimizma i možemo da se nadamo dobrom Svetskom prvenstvu. Definitivno ćemo biti konkurentan tim”, kazao je Pekerman.

On nije imao mnogo prijatelja ili pristalica u Kolumbiji kada je 2012. godine prihvatio posao selektora.

Argentinski trener je kritikovan gotovo zbog svega, mediji nisu stajali iza njega navodeći da ne razgovara s novinarima, da zatvara treninge. Zamerali su mu i zbog toga što ima previše pomoćnika. Izgledalo je da je sve protiv njega, sve dok nije dobio priliku da pokaže šta ume kao trener. Posle izvanrednih kvalifikacija Kolumbija je obezbedila mesto na Svetskom prvenstvu, prvi put nakon 16 godina.

“Kolumbija je veoma napredovala i nastavlja da napreduje. Zaista imam fantastičane igrače, mi smo, pre svega, tim”, ističe je Pekerman.

Kolumbija će na Svetskom prvenstvu u Brazilu igrati u Grupi C sa Grčkom, Obalom Slonovače i Japanom.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter