0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Drulović: Teško da ćemo gledati špansko finale

Objavljeno: 11.04.14 u 16:29

Vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović očekuje ujednačene i teške duele u polufinalu Lige šampiona. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Žrebom u Nionu odlučeno je da će se za mesto u finalu boriti Real Madrid i Bajern Minhen i Atletiko Madrid i Čelsi.

“Verujem da je meč Reala i Bajerna finale pre finala, gledajući istoriju, kao i Bajern koji već dve sezone igra fenomenalno. Najveća je nepoznanica hoće li se oporaviti Kristijano Ronaldo, vidim da će propustiti dve-tri utakmice. Pokazalo se protiv Dortmunda da bez njega Realu mnogo teže ide. Mislim da će tu biti neizvesno do kraja“, rekao je Drulović za B92 i dodao:

“I drugi meč biće izvanredan. Murinjo je neverovatan taktičar i motivator, ne sumnjam da će na pravi način spremiti ekipu. Ipak, i Atletiko ima sjajnu sezonu i očekuju plasman u finale. Po mom mišljenju, teško ćemo gledati špansko finale, ali teško je reći ko je favorit. Mislim da su šanse 50-50, mada Bajern igra na vrhunskom nivou već dugo“, rekao je Drulović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter