0
Evropske lige

Ronaldo pauzira još dve nedelje

Objavljeno: 10.04.14 u 14:50

Ako je verovati pisanju španskog lista As Kristijano Ronaldo će morati da propusti još dve nedelje zbog povrede članka tetive kolena lev noge koju je zaradio u prvom četvrtfinalnom duelu Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda.

ronaldo-povreda

Portugalac nije igrao na gostovanju u San Sebastijanu u meču Primere, ali ni u revanšu sa „milionerima“ u Ligi šampiona, iako je bio na klupi za rezerve, što čini se neće biti jedine propuštene utakmice za najboljeg igrača sveta.

Prema izvoru bliskom klubu koji je dao izjavu za As Ronaldo će najverovatnije pauzirati još 15 dana, iako to još uvek nije zvanično potvrđeno, što bi značilo da će preskočiti prvi meč finala Kupa Kralja protiv Barselone, koji je na programu u sredu, ali i prvi duel polufinala Lige šampiona.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter