0
Evrokupovi

Recept za uspeh – ‘uštopovati’ Mesija

Objavljeno: 10.04.14 u 14:06

Nakon sinoćnjeg poraza Barselone od Atletika u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona i eliminacije iz tog takmičenja španski mediji su glavnog krivca za takav rasplet pronašli u Leu Mesiju koji je prema njihovim proračunima u tom duelu pretrčao samo 6,8 kilometara.

mesi-atletiko-barsa

Za takav učinak najboljeg fudbalera Barselone svakako je zaslužan i trener Atletika Dijego Simeone odnosno njegova taktika koju je postavio u tom duelu i koja je potpuno umrtvila igru Katalonaca.

Zanimljivo je da je Mesi pretrčao samo 1,5 kilometar više od golmana Pinta, a da je strelac jedinog gola na meču Koke prešao gotovo duplo veću kilometražu od omalenog Argentinca.

Kod Barse najviše su „prešli“ Ćavi (11,8km), Đordi Alba (11,5), Dani Alveš (10,8) i Bartra (10,7), dok su u domaćem timu uz Kokea bili vrlo dobri Gabi (11,7) i Raul Garsija (11,6) koji su neumorno špartali po terenu i zatvarali sve prilaze Kurtoinom golu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter