0
Evrokupovi

Koke: Da imam toliko novca, platio bih da Kurtoa brani protiv Čelsija

Objavljeno: 10.04.14 u 17:35

Vezista Atletiko Madrida i heroj u pobedi nad Barselonom – Koke izjavio je da bi platio šest miliona evra za dozvolu da Tibo Kurtoa brani protiv Čelsija u slučaju da ih žreb spoji. 

Tibo Kurtoa

Naime, u Kurtoinom ugovoru sa Atletikom, sa pozajmice iz Čelsija, stoji da Madriđani moraju da plate tri miliona evra ukoliko žele da Belgijanac stane na gol protiv ‘plavaca’. Predsednik Atletika je najavio da je šest miliona evra ogroman novac i da Kurtoa neće braniti ukoliko se sastanu sa Čelsijem u polufinalu, ali njegovo mišljenje ne deli Koke.

“Da imam toliko novca, odmah bi dao za Kurtoinu dozvolu da brani protiv Čelsija. Ipak, sačekaćemo da vidimo koga ćemo izvući. U svakom slučaju, Kurtoa je od ogromnog značaja za nas, što dokazuje tokom čitave sezone“, rekao je Koke.

Žreb za polufinale Lige šampiona na programu je u petak u podne.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter