1
Košarka

FOTO:STARSPORT

Todorić: Sudije kažnjene jer su nam ‘dozvolile’ da pobedimo

Objavljeno: 09.04.14 u 13:38

Košarkaška Superliga Srbije nije pošteno ni počela, a već su počele da se događaju stvari zbog kojih se svakom normalnom ljubitelju magične igre pod obručima, blago rečeno, smrkne pred očima.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tako na utakmici 1. kola u Kragujevcu, gde je Partizan savladao Radnički, isključen trener crno – belih Duško Vujošević koji je nakon toga pored novčane, kažnjen i zabranom vođenja ekipa na sledeća dva meča.

Takvu odluku prokomentarisao je funkcioner crno – belih Dragan Todorić koji je svoju pažnju usmerio na navodnu izjavu kontorlora Desimira Bulata.

„Dovoljno ilustrativan primer je komentar iskusnog kontrolora Desimira Buluta, u sudijskoj svlačionici, posle utakmice, kada je ‘trojci’ rekao da nisu zadovoljlili s obzirom da je trebalo da sviraju još najmanje četiri tehničke nama, ali i da mene isključe. Da imam pravu informaciju, govori i ‘presuda’ gospodina Gogića na račun trojice arbitara, koji su takođe ‘popili’ kaznu, pa neće deliti (ne)pravdu u sledeća dva kola. Kazni je kumovala i pobeda Partizana, jer su ‘dozvolili’ da savladamo Radnički, a to nije bilo predviđeno u ‘scenariju'“ rekao je Todorić.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter