0
Fudbal

Na SP može seks, ali ne i mobilni telefoni

Objavljeno: 09.04.14 u 23:36

Selektor reprezentacije Kostarike, Horhe Luis Pinto, zabranio je korišćenje mobilnih uređaja svojim igračima za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Brazile, ali je dopustio seks.

Trener kostarike pinto

Kostarika je dobila veoma tešku grupu u kojoj su smešteni Italija, Engleska i Urugvaj, ali uprkos tome selektor Pinto traži maksimalnu koncentraciju svojih igrača od kojih očekuje i poneki bod.

– Mobilni telefoni će biti zabranjeni uoči utakmica. Tek nakon što se odigra susret igrači ponovno mogu do njih. Što se seksa tiče on je dozvoljen. To je sasvim normalna i opuštajuća aktivnost – rekao je Pinto, a potom i prokomentarisao grupu:

– Sviđa mi se grupa, ne bojimo se suparnika, jer su i dalje to sve igrači. Nisu čudovišta ili vanzemaljci. Možemo da igramo sa svakim, samo uz potpunu predanost utakmici – rekao je kostarikanski selektor.

Kostarika otvara SP 14. juna utakmicom protiv južnoameričkog prvaka Urugvaja, a potom slede mečevi protiv Italije i Engleske.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter