0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Laković predstavlja FSS u Oslu

Objavljeno: 09.04.14 u 15:42

U Oslu će od danas, 9. aprila, pa do petka 11. aprila 2014. godine, biti održan sastanak generalnih sekretara evropskih saveza, a u organizaciji Svetske fudbalske federacije (FIFA): Sastanku prisustvuje i generalni sekretar FS Srbije Zoran Laković.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sastanak će otvoriti Tjeri Regenas, direktor Odeljenja FIFA za saradnju s nacionalnim savezima i razvojnih projekata i Teodor Teodoridis, zamenik generalnog sekretara UEFA. Prisutnima će biti predstavljen plan razvoja reformskog procesa FIFA po završetku prošlogodišnje sednice Kongresa, a zatim i način saradnje s nacionalnim savezima. Uslediće prezentacija FIFA ekstraneta, kao i Programa povezivanja FIFA.

U nastavku rada generalnim sekretarima svih evropskih organizacija biće prikazan i niz drugih procesa koji omogućavaju lakši rad, a između ostalog i rad sa volonterima. Na kraju zasedanja, učesnicima sastanka obratiće se i generalni sekretar FIFA Žerom Valk, kao i generalni sekretar UEFA Đani Infantino.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter