0
Košarka

Kraj Durentovog niza, Novicki deseti najbolji strelac u istoriji

Objavljeno: 09.04.14 u 09:59

Sada je definitivno poznato. Sledeći igrač koji u NBA ligi bude želeo da obori rekord po broju utakmica sa postignutih preko 25 poena moraće to da uradi 42 puta.

Untitled-1

Naime, rekord koji je postavio Kevin Durent sa 41 uzastopnom utakmicom sa 25 i više poena, definitivno ostaje na tom broju jer je popularni Durentula na utakmici protiv Kingsa ubacio ‘samo’ 23 koša. Podsećanja radi. Durent je na listi pretekao verovatno najvećeg igrača svih vremena Majkla Džordna koji je na 40 uzastopnih mečeva postigao 25 i više koševa.

Dirk Novicki izbio je na 10. poziciju najboljih strelaca u istoriji NBA lige. Novicki (sada sa 26.714) pretekao je na desetom mestu Oskara Robertsona, a to je učinio na utakici protiv Juta Džeza na kome je ubacio 21 poena.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter