0
Evrokupovi

Junak Koke: Ova ekipa nema limit, nastavljamo da sanjamo!

Objavljeno: 09.04.14 u 22:59

Strelac jedinog i odlučujućeg gola koji je Atletiko Madrid odveo u prvo polufinale LŠ nakon 40 godina, Koke bio je prezadovoljan igrom ekipe, a apostrofirao je prvu utakmicu kao ključnu. 

FOTO: uefa.com
FOTO: uefa.com

“Gol koji sam postigao izuzetno je važan za mene jer je pomogao ekipi da se plasira u polufinale. Ali ono što smo uradili u prvoj utakmici izborivši 1:1 je spektakularno. Kako da ne pobedite pred ovakvom publikom, apsolutno smo zaslužili pobedu. Eliminisali smo jedne od najboljih, ako ne i najbolje.Naći se u polufinalu LŠ nakon 40 godina je sjajno, ova ekipa nema limite. Nastavljamo da sanjamo “, rekao ej koke nakon meča.

Kapiten Barselone Ćavi ernandez kazao je da nije siguran da li je Atletiko zasluženo prošao dalje.

“Imali smo nekoliko prilika koje nismo pretvorili u gol. Četiri ili pet ozbiljnih prilika. Zaslužili smo barem produžetke“, istakao je igrač sredine terena Katalonaca.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter