0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bogdanoviću šest mečeva suspenzije

Objavljeno: 09.04.14 u 09:27

Sudija Darko Bogdanović kažnjen je sa šest utakmica zabrane suđenja zbog grešaka na meču Partizan – Vojvodina. To se pre svega odnosi na grešku prilikom dosuđivanja nepostojećeg jedanaesterca za Novosađanje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Komisija je Bogdanovićevu arbitražu u derbi meču ocenila kao „nezadovoljavajuću“ jer je direktno uticao na konačan ishod utakmice u Humskoj, jer je u finišu meča faul van kaznenog prostora okarakterisao kao penal.

Komisija je takođe ustanovila i da je arbitar Ninoslav Spasić iz Surdulice oštetio Crvenu zvezdu u Subotici jer u desetom minutu nije dosudio penal nad Nejcom Pečnikom. On će na kraću pauzu zbog „jedne jasne greške“, zajedno sa kolegom Srđanom Obradovićem, koji je bio arbitar iza gola.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković imao je sastanak sa Sudijskom organizacijom i komisijama kako bi napravili presek stanja u suđenju.

„Na sastanku naše dve komisije sa generalnim sekretarom FSS Zoranom Lakovićem ustanovili smo da se određene greške u arbitraži iz jesenjeg dela ponavljaju, što nas brine i čudi, ali da one nisu tendeciozne, niti namerne. Gledaćemo da se greške isprave, zakazali smo seminar za utorak sa svim arbitrima kako bismo rešili problem“, istakao je prvi čovek Sudijske organizacije Bogoljub Stepanović.

hotsport.rs/večernjenovosti

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter